Kertoisitko kokemuksesi liikaa juovan vanhemman lapsena?

Minulla olisi avunpyyntö. Olen keskellä kirjaprojektia, johon kerään aineistoa erilaisilla tavoilla. Yksi niistä on A-klinikkasäätiö Lasisen lapsuuden kanssa järjestettävä työpaja, jonka puitteissa ohjaan liikaa juovan vanhemman lapsena kasvamista käsitteleviä kirjoitusharjoituksia. Pajassa opetellaan myös ammattilaisen ohjauksessa sarjakuvan tekemistä tarinoiden pohjalta.

Pajat pidetään Helsingissä 2.11. ja 9.11. Ne ovat osallistujille maksuttomia. Minulla olisi mahdollisuus ottaa joko toiseen tai molempiin pajapäivään vielä joitakin osallistujia. Haluaisitko sinä tulla?

Ihmeellisiä pääsyvaatimuksia ei ole. Ainoat toiveet ovat tässä:

  • Olet 18-29-vuotias.
  • Sinulla on kokemusta liikaa juovan vanhemman tai vanhempien kanssa elämisestä.
  • Haluat auttaa minua kirjan tekemisessä kertomalla oman tarinasi nimettömänä (ja ehdottoman luottamuksellisesti. Häivytän teksteistä kaikki tunnistustiedot).

Jos olisit halukas osallistumaan, lähetä minulle täysin vapaamuotoinen viesti siitä, miksi haluaisit mukaan. Koska pajapäivien osallistujamäärä on rajallinen, saattan joutua valikoimaan vain osan halukkaista mukaan, mutta vastaan tietysti joka tapauksessa jokaiselle.

Voit hakea mukaan laittamalla viestiä täällä blogissa yksityisviestillä, tai sähköpostilla kokovartalofiilis ät gmail.com. Viestiäsi ei näe kukaan muu kuin minä.

Lähetä viestisi minulle 25.10. mennessä!

Jos et itse ole kohderyhmää, voit todella mieluusti myös laittaa tämän huhuiluni jakoon, jotta mahdolliset halukkaat löytäisivät sen.

 

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s