Nähdään Helsingin kirjamessuilla!

Miksi väsyneelle vanhemmalle ehdotetaan päiväunien sijasta viiniä? Miksi loman alkaessa someseinät täyttyvät drinkkikuvista? Ani Kellomäki avaa silmämme huomaamaan, kuinka alkoholi on hiipinyt kulttuuriimme ja arkemme on alkoholin terästämää juhlaa.
Tiedostavan siemailun taito ei kiellä juomasta alkoholia tai tuomitse viiniharrastusta. Se tarjoaa mahdollisuuden tiedostavaan alkoholinkäyttöön, jossa tunnistetaan omat rajat ja tuoppia ei oteta vain tavan vuoksi. – Helsingin kirjamessut

Jos  kirjamessut ovat ohjelmassasi tulevana viikonloppuna, tule ihmeessä moikkaamaan! Juttelen Tiedostavan siemailun taidosta, suomalaisesta alkoholikulttuurista ja vinksahtaneistakin alkoholimielikuvista lauantaina 26.10. klo: 17.30 Lonnassa. 

Hirmu mieluusti näkisin sut siellä! Tule ihmeellä juttutuokion päätteeksi (tai ennen, jos osun messuhulinassa silmiisi) vaihtamaan kuulumisia!

Tässä muutama arvio kirjasta:

Yle

Hesari

Kirjakummitus

Kahvikissan kirjahylly

y-akatemia


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s