Marraskuu on pullollaan mahdollisuuksia alkoholiajatusten käsittelyyn – katso kalenteri ja tule kuulolle!

Viikonlopun kirjamessuilta jäi haaviin monta loistavaa kysymystä lukijatapaamisista. Siellä pohdituttivat mm.  vanhemman tilanne aikuisen lapsin alkoholiongelman äärellä, opiskelijoiden harvat alkoholittomat tilaisuudet kuin alkoholilahjojen kiusallisuuskin. Meinaan palata niihin täällä blogin puolellakin, mutta vähän myöhemmin. Nyt valmistaudun nimittäin imeytymään varsinaiseen päihdemarraskuuhun. Reissua riittää alkoholiaiheiden tiimoilta totisesti!

Touhu starttaa heti tulevana viikonloppuna. Vedän Lasisen lapsuuden kanssa yhteistyössä kaksi kuuden tunnin mittaista lauantaista pajapäivää nuorille, joiden kotona on juotu liikaa. Kirjoitamme, piirrämme sarjakuvaa ja keskustelemme auttamisen tavoista. Olen superinnoissani näistä mulle ihan uudenlaisista päivistä, joista ensimmäinen on 2.11. ja toinen 9.11.! Jos muuten vielä mietit mahtuisiko mukaan, niin tsekkaa tämä ja pistä pian viestiä!

6.11. eli ensi viikolla saan olla puhumassa MIPA 2.0 ja Arjen toimintakyky -hankkeiden seminaarissa päihde- ja mielenterveysomaisen paikasta, tunteista ja tilanteesta  Helsingissä. Alustan siellä teemalla Onko lupa sattua? Onko lupa väsyä? Onko lupa puhua? Ilmoittautuminen on meneillään täällä.

14.11. reissailen Joensuuhun ALISA-projektin vieraaksi keskustelemaan mm. nuorten omaishoitajien tilanteesta ja Veeran maaginen elämä dokumentista. Tapahtuma kuuluu Rock film festival Rokumentin ohjelmistoon. Kurkkaa aikataulu täältä!

16.11. taas puhun Lempäälässä Solisevan brunssilla oman selviytymistarinan kysymyksistä, lapsuudenkokemusten käsittelystä ja oman alkoholinkäytön pohdiskelusta. Tapahtumaan voi muuten myös lahjoittaa osallistumisen toiselle ihmiselle. Miten ihana ajatus! ❤ Tarkemmat tiedot löydät täältä!

26.11. Junailen Poriin erään vertaistukiryhmän vierailulle.

Toivottavasti nähdään marraskuun meiningeissä!


4 thoughts on “Marraskuu on pullollaan mahdollisuuksia alkoholiajatusten käsittelyyn – katso kalenteri ja tule kuulolle!

    1. Moikka Heli, Tuo Porin treffi on mun ymmärtääkseni suljetulle ryhmälle suunnattu tilaisuus, eli sinne ei valitettavasti voi osallistua ryhmän ulkopuolelta. Huhuilen täällä blogissa, kun Porin suunnalla on seuraavan kerran avoin tapahtuma. Toivottavasti nähdään siellä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s