Lauantaina brunssi & keskustelu alkoholista. Aiheina mm. lapsuudenkodin päihdeongelmat ja oman alkoholinkäytön tarkastelu.

Pikainen huikkaus tulevan lauantain keskustelusta ja brunssista Lempäälän Ideaparkissa. Vielä ehdit mukaan, mutta ole nopsa! Ilmoittaudu 14.11. mennessä.

Paikka: Ideapark, Lempäälä

Aika:  lauantai 16.11.2019.

Tarkoitus: (järjestäjän sivuilta) ”Brunssin aluksi kuulemme Anin luennon, jonka jälkeen on mahdollisuus keskusteluun ja kasvisruokapainotteinen noutopöytään. Tilaisuus sopii eri-ikäisille, ja se antaa eväitä oman selviytymistarinan rakentamiseen ja oman alkoholin käytön tarkasteluun. Mukaan voi tulla yksin, kaksin tai perheen kesken. Tilaisuus sopii myös yrityksille ja yhdistyksille, jotka kohtaavat esimerkiksi nuoria aikuisia, tai haluavat kehittää omia valmiuksiaan alkoholikysymysten käsittelyyn.”

Hinta: Brunssi 20 €/hlö.

Ilmoittautuminen: Solisevan ajanvarauksen kautta osoitteessa www.soliseva.fi.

Lahjoita osallistumispaikka:

Voit esimerkiksi:
*20 euron lahjoituksella tarjota brunssin yhdelle lastensuojelunuorelle
*60 euron lahjoituksella tarjota brunssin päihteitä käyttävälle nuorelle vanhempineen
*400 eurolla lahjoittaa paikat brunssille kahdellekymmenelle nuorelle työttömälle tai opiskelijalle, joiden jaksamista lapsuuden kodin kokemukset kuormittavat.

Osallistuminen on helppoa. Ilmoita omat tai yrityksen tiedot ja lahjoituspaikkojen määrä ajanvarauksemme kautta www.soliseva.fi tai laita viestiä info@soliseva.fi tai soita 044 2937 773/Sirpa. Lahjoituksen tehneille tarjoamme näkyvyyttä sähköisissä viestintäkanavissamme ja tapahtumien yhteydessä. Kerromme myös vapaapaikan saaneille lahjoittajan tiedot.  Myös anonyymi lahjoitus onnistuu.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s