Lempeä blogijoulukalenteri kosteikon kasvateille alkaa 1.12.!

Tuumin tänä vuonna tehdä tänne blogiin uudenlaisen joulukalenterin. Jaan joulukuun jokaiselle päivälle jonkun ajatuksen tai vinkin omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle hankalien lapsuudenkokemusten käsittelyn vinkkelistä.

Luvassa on esimerkiksi mietteitä pohdittavaksi, konkreettisia tekoja oman voinnin vaalimiseksi, pieniä ja vähän isompia askelia otettavaksi oikeaan suuntaan ja suosituksia mm. aihetta käsittelevän kirjallisuuden äärelle. Taitaapa tulla kirjoitusharjoituskin.

Joulu on monelle lapsuudessaan (ja vielä aikuisenakin) vanhempansa liikajuomisesta kärsineelle usein erityisen paineistavaa ja raskasta aikaa. Kukaan ei kuitenkaan jaksa möyriä hirmu raskaissa aiheissa jokaisena joulukuun päivänä, eikä sellaista ole tarjollakaan. Lähestyn asiaa lämmöllä ja lempeydellä. Nämä luukut on tehty rakentamaan, ei satuttamaan lisää. Nämä ovat just sulle, missä kohti menneittesi käsittelyä juuri nyt oletkin.

1.12. aloitetaan. Sehän on jo ensi sunnuntaina!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s