Kaikenlaista kirjoittelua ja uusia alkuja

Terkkuja kolmen viikon totaaliselta lomalta ja tervetuloa uudelle vuosikymmenelle täällä Kokovartalofiiliksenkin puolella. Käynnistelen täällä työvuotta vähän pöllämystyneenä.

Vuosi 2020 alkoi töiden osalta kolumnoiden eri aiheista. Mikäs sen mukavampaa. Mietteitäni tipattoman tammikuun tarpeiksi löydät täältä. Ajatuksia esikoisen pois muuttamisesta puolestaan pääset lukemaan täältä.

Pitkästä aikaa alan uudenkin kolumnipestin tässä kuussa, kun ryhdyn kirjoittamaan Hämeenlinna kaupunkiuutisten kiertävällä palstalla noin vuosikymmenen tauon jälkeen. Kivaa! Linkkailen niitäkin juttuja tänne aina ilmestyttyään.

Tällä työhuoneellani elellään vuoden alkua jännittävissä kirjoitustunnelmissa muutenkin. Käynnistin tänään nimittäin kolmannen kirjani toisen apurahakauden. Pakerran kirjan kimpussa tätä alkuvuotta, ja nyt täytyisi päästä pidemmän tuumaustauon jälkeen jotenkin kiinni omiin ajatuksiin taas. Innostavaa, pelottavaa ja outoa!

Parhainta vuoden alkua itse kullekin säädylle!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s