Apua kirjoittamiseen?

Kaipaatko apua kirjaidean pallottelussa tai kirjoitus- ja kustannusprosessin hahmottamisessa? Mietitkö miten kirja ylipäätään voisi syntyä?

Janoatko rakentavia arvioita työ- tai harrastustekstistäsi?

Oletko aloitteleva tai jo kokeneempi toimittaja miettimässä uusia työmahdollisuuksia ja uran edistämisen keinoja? Podetko alkuun pääsemisen ja uskaltamisen tuskaa?

Tarvitsisitko jeesiä opinnäytetyön tai jonkin muun tekstin rakentamisessa?

Mietityttääkö median tai yleisön kohtaaminen? Joudutko työssä tai harrastuksessani puhumaan tiedotusvälineille tai luennoimaan?

Minä voin auttaa.

Ota käyttöösi 18 vuoden kokemukseni toimittajana ja käsikirjoittajana. Hyödy tiedoista, joita ole kartuttanut kahden tietokirjani kirjoittamisen, julkaisemisen ja markkinoinnin aikana. Opi uutta luento- ja keskustelutapahtumien tuntemuksestani.

Laita ihmeessä viestiä osoitteeseen kokovartalofiilis at gmail.com, niin mietitään mikä auttaisi sinua parhaiten. Voimme treffata kasvokkain, jutella puhelimitse tai pohtia kysymyksiäsi sähköpostin välityksellä. Mikä vain sinulle helpointa on!

Saat täyden huomioni ja kaiken osaamiseni tunniksi käyttöön hintaan 150 e (sis. ALV)  + matkat, jos olet muualla kuin kotikaupungissani Hämeenlinnassa. Saat tapaamisestamme tietysti myös kuitin. Voimme tavata kerran tai sopia pidemmästä mentorisuhteesta.

Kysy ihmeessä myös ryhmä- ja pienryhmähintoja yllä mainituille kokonaisuuksille!

Kuulemisiin!

no-to-spoil